PERFORMANCE. PERSONALITY. PERFECTIE.

  De ER-C. Een velg uit één stuk

  Het is de meest recente ABT high performance velg. En nu al een klassieker onder de 5-armige sportvelgen. Indrukwekkend in zijn optreden. Overtuigend in de finish. Aantrekkelijk over de hele linie. Maar vooral: onvergetelijk wanneer u hem eenmaal live heeft beleefd. De gegoten ABT ER-C – voor de VW Polo verkrijgbaar in 18 inch.

  GEREDUCEERD TOT HET UITZONDERLIJKSTE

  De DR-velg

  Typisch ABT en ergens ook helemaal niet. In elk geval vermoedelijk het meest uitzonderlijke wat momenteel op het gebied van sportvelgen te zien en te rijden valt. Geoptimaliseerd qua gewicht, geperfectioneerd qua rondlopen, gerevolutioneerd qua design. Het is de eerst ABT met achter gedraaid velgbed. Starende blikken inclusief – voor de  VW Polo verkrijgbaar in 18 inch.

  Voor een allround stralend optreden

  Elegant of dynamisch, modern of klassiek, zilver of titanium, maar altijd tot in de details professioneel uitgebalanceerd qua gewicht en handling – ABT aluminium velgen ronden de individuele performance van uw  VW Polo  perfect af.

  Tenslotte maken ze al op het eerste gezicht onmiskenbaar duidelijk dat ze zowel op de weg als op het racecircuit voldoen aan de hoogste eisen. En dat ze er niet alleen goed uitzien maar dat ze ook gereden willen worden.