Klein, fijn en een flinke kerel – de ABT Polo

De nieuwe Polo is een indrukwekkend voertuig: verwerking en techniek verleggen de grenzen in de economyklasse – en dat is de reden waarom 's werelds grootste tuner van auto's uit het Volkswagen-concern de Polo onder handen neemt. Het resultaat is een sympathieke sportwagen van formaat, een die de mannelijke harten sneller doet kloppen. En waarvan de vrouwen zullen houden.

Van buiten geeft de kleine uit Kempten blijk van karakter: achterspoiler, achterskirt – beide in expressieve carbonlook – en twee uitlaatpijpen maken hem tot een pittige en dominante verschijning. Aan de onderkant van de portieren laten decals met ABT-logo zien dat de Polo een rasechte spruit van de sportfamilie uit de Allgäu is. 

Van seriemodel tot karakterspeler

Als u evenveel waarde hecht aan individualiteit als aan buitengewone dynamiek, dan heeft u met het team van ABT de perfecte pit crew gevonden. Bij ons werken designers, ingenieurs, technici en modelbouwers hand in hand – van de eerste ontwerpen en modellen via de bouw van prototypes tot en met de vervaardiging van delen inclusief goedkeuring door de TÜV.

Het resultaat mag in de waarste zin van het woord gezien worden: een van A tot Z zelf ontwikkeld tuningprogramma, waarmee we uw  VW Polo  omtoveren in een fascinerende sportwagen met dynamische uitstraling en een heel eigen karakter.