De roemrijke zeven – ABT Sportsline en de nieuwe Golf GTI

Vanzelfsprekend zelfbewust: de ABT Golf VII GTI is een perfecte wagen, die vrijwel aan alle wensen van zijn eigenaar tegemoetkomt – en dat mag de auto ook offensief laten zien: wit, rood en agressief zwart signaleren dat deze Golf meer is dan een Golf en meer dan een GTI, het is een ABT Golf GTI. Meer sportiviteit en dynamiek zijn bij het eeuwige kassucces uit Wolfsburg nauwelijks mogelijk: voorspoiler en frontradiateur beklemtonen de krachtige uitstraling van de ABT Golf GTI, de koplampschermen tonen een aanvallende houding. Spiegelkappen en zijdrempels zorgen voor een verbinding met de achterkant, die met de achterskirt en achterklep aanzet dominantie uitstraalt, zonder opdringerig te worden. De vierpijps-einddemper is een typisch design-element van de mannen uit Kempten. Uiterlijk een blik op het achterwerk van de zevende ABT Golf GTI maakt duidelijk, uit wat voor een bijzondere 'stal' de wagen komt.

Van seriemodel tot karakterspeler

Als u evenveel waarde hecht aan individualiteit als aan buitengewone dynamiek, dan heeft u met het team van ABT de perfecte pit crew gevonden. Bij ons werken designers, ingenieurs, technici en modelbouwers hand in hand – van de eerste ontwerpen en modellen via de bouw van prototypes tot en met de vervaardiging van delen inclusief goedkeuring door de TÜV.

Het resultaat mag in de waarste zin van het woord gezien worden: een van A tot Z zelf ontwikkeld tuningprogramma, waarmee we uw  VW Golf VII GTI omtoveren in een fascinerende sportwagen met dynamische uitstraling en een heel eigen karakter.