ABT Motortuning - Gegarandeerd meer vermogen.

Het streven om het beste in elke motor naar boven te halen, maakt bij ABT deel uit van de familietraditie. Of het nu gaat om optimalisering van het elektronische motormanagement door middel van chiptuning, ombouw van turbolader of compressor – als het om de vermogensoptimalisatie gaat, zijn wij in ons element en wereldwijd de absolute nummer één voor auto's van Audi, VW, Seat en Škoda. Bovendien weten wij door onze jarenlange ervaring in de racesport dat het niet alleen op kracht aankomt, maar ook op stabiliteit. Het is namelijk altijd de combinatie van beide die voor echt, duurzaam rijplezier zorgt.

ABT POWER voor uw auto – Vermogensoptimalisatie in perfectie.

Benzine of diesel – tegenwoordig zijn de meeste auto's uitgerust met een elektronisch motormanagement-systeem. Digitale elektronica regelt alle motorfuncties. Voor de optimalisatie van het elektronische motormanagement maken wij gebruik van de speciaal ontwikkelde ABT Power-software. Door de toepassing van de software is enerzijds de ideale vermogensontplooiing bij gelijktijdig optimale verbruikswaarden gewaarborgd en is uw motor anderzijds te allen tijde beschermd tegen overbelasting. Zo kunt u met een gerust hart 'alles uit uw motor halen.

ABT ENGINE CONTROL - ABT POWER 'NEW GENERATION'

De motorentechniek wordt voortdurend doorontwikkeld. Dankzij hightech-elektronica worden auto's steeds perfecter. Met ABT Engine Control, een zelfstandig ABT motorstuurapparaat, werd nu ook op het gebied van vermogensoptimalisatie definitief een nieuw tijdperk ingeluid. Het werd speciaal ontwikkeld voor de allernieuwste motorgeneraties. Gemaakt om het optimum nog eens te optimaliseren. De voordelen liggen voor de hand. Bij twee 'breinen' kan ieder brein zich volledig op de eigen sterke punten concentreren. Voor ABT Engine Control wil dat zeggen: Alle vermogensrelevante meetgegevens en parameters worden voortaan in een eigen, speciaal stuurapparaat geanalyseerd, fijn afgestemd en direct vertaald naar ABT POWER vermogenscommando's. Voor u wil dat zeggen: maximaal rijplezier bij nog meer veiligheid. Zelfs in het absoluut onwaarschijnlijke geval van een defect aan de ABT Engine Control blijft het in de fabriek ingebouwde stuurapparaat volledig operationeel.

ABT Motortuning met garantie

Bij motortuning met ABT Power hebben wij dankzij de beste garantieverlening op de markt ook op het gebied van klantbescherming een duidelijke voorsprong, met twee jaar garantie binnen het kader van de fabrieksgarantie na de eerste levering van uw auto tot 100.000 km overeenkomstig de ABT garantierichtlijnen!

ABT carrosserieprogramma - van standaardmodel tot karakterspeler

Als u evenveel waarde hecht aan individualiteit als aan buitengewone dynamiek, dan hebt u met het team van ABT de perfecte pit crew gevonden. Bij ons werken designers, ingenieurs, technici en modelbouwers hand in hand – van de eerste ontwerpen en modellen, via de bouw van prototypes tot en met de vervaardiging van onderdelen inclusief vrijgave voor de keuring.

Het resultaat mag - letterlijk - gezien worden: een van a tot z door ons zelf ontwikkeld tuningprogramma waarmee wij uw standaardmodel omtoveren in een fascinerende sporter met een dynamische uitstraling en geheel eigen karakter. 

ABT sportvelgen - Voor een ronduit glanzend optreden

Elegant of dynamisch, modern of klassiek, zilver of titanium - maar altijd professioneel tot in het detail uitgebalanceerd wat betreft gewicht en handling - ABT aluminiumvelgen ronden de individuele performance van uw auto perfect af.

Ze laten er tenslotte al op het eerste gezicht geen twijfel aan opkomen dat ze zowel op de weg als op het circuit aan de hoogste eisen voldoen. En dat ze er niet alleen mooi willen uitzien, maar dat ze ook graag 'de weg op willen'.

ABT uitlaattechniek - Klinkt goed

Indrukwekkende kracht wordt een visueel en akoestisch genot: Door het bijzondere ontwerp en de dubbelwandige edelstaaluitvoering geven ABT uitlaatsystemen en dempers altijd een puntgave voorstelling. Het paradepaardje van de ABT 'componisten': speciale, voor bepaalde voertuigen geconstrueerde diesel-uitlaatdempers, die zelfs de normaal gesproken eerder 'stille' zelfontbranders een imponerende stem geven.

ABT CHASSIS – EN DE WEG WORDT GENIETEN

Pas met het juiste chassis wordt een hoger motorvermogen een echt genoegen. Ook op dit gebied zetten we onze race-ervaring in en zorgen daarmee voor absolute toptechniek op de weg. Met revolutionaire innovaties en geavanceerde sportchassis. Ontwikkeld en perfect afgesteld door onze eigen ingenieurs en technici.

ABT REMMEN – BRENGEN ALLES TOT STAAN

Sportief rijden is heerlijk, maar alleen met de zekerheid dat de auto op elk gewenst moment op de meter nauwkeurig tot stilstand kan worden gebracht. ABT reminstallaties geven u dit veilige gevoel. Want ze grijpen juist in extreme situaties doortastend in. Met ideaal drukpunt, uitstekende dosering en optimale remweg - bij veel minder fading, dat wil zeggen: geen vermindering van de remwerking bij continubelasting.