PERFORMANCE. PERSONALITY. PERFECTIE.

De ER-C. Een velg uit één stuk

Het is de meest recente ABT high performance velg. En nu al een klassieker onder de 5-armige sportvelgen. Indrukwekkend in zijn optreden. Overtuigend in de finish. Aantrekkelijk over de hele linie. Maar vooral: onvergetelijk wanneer u hem eenmaal live heeft beleefd. De gegoten ABT ER-C – voor de Audi RS6 verkrijgbaar in 20 inch.

GEREDUCEERD TOT HET UITZONDERLIJKSTE

De DR-velg

Typisch ABT en ergens ook helemaal niet. In elk geval vermoedelijk het meest uitzonderlijke wat momenteel op het gebied van sportvelgen te zien en te rijden valt. Geoptimaliseerd qua gewicht, geperfectioneerd qua rondlopen, gerevolutioneerd qua design. Het is de eerst ABT met achter gedraaid velgbed. En de enige met Gun-Metal-optiek. Starende blikken inclusief – voor de Audi RS6 verkrijgbaar in 20 inch.

Voor een allround stralend optreden

Elegant of dynamisch, modern of klassiek, zilver of titanium, maar altijd tot in de details professioneel uitgebalanceerd qua gewicht en handling – ABT aluminium velgen ronden de individuele performance van uw  Audi RS6  perfect af.

Tenslotte maken ze al op het eerste gezicht onmiskenbaar duidelijk dat ze zowel op de weg als op het racecircuit voldoen aan de hoogste eisen. En dat ze er niet alleen goed uitzien maar dat ze ook gereden willen worden.