Pure power – ABTs nieuwe supersporter S5 Coupé

Natuurlijk zit het 'pak' als gegoten: de frontskirt benadrukt de single-frame radiateur en de markante partij rond de mistlampen, de spatlappen en de kieuwvormige luchthappers omlijnen de flank van de ABT Audi S5 Coupé. Als ideale aanvulling bevelen de designers van ABT de aluminium velgen in 20 inch uitvoering aan. Natuurlijk zijn ook wiel-band-combinaties met pneus voor topprestaties verkrijgbaar. Pas met dit toebehoren kan de snelle S5 Coupé zijn kracht veilig ontplooien. En kracht bezit hij in overvloed.

Van seriemodel tot karakterspeler

Als u evenveel waarde hecht aan individualiteit als aan buitengewone dynamiek, dan heeft u met het team van ABT de perfecte pit crew gevonden. Bij ons werken designers, ingenieurs, technici en modelbouwers hand in hand – van de eerste ontwerpen en modellen via de bouw van prototypes tot en met de vervaardiging van delen inclusief goedkeuring door de TÜV.

Het resultaat mag in de waarste zin van het woord gezien worden: een van A tot Z zelf ontwikkeld tuningprogramma, waarmee we uw  Audi S5 Coupé omtoveren in een fascinerende sportwagen met dynamische uitstraling en een heel eigen karakter.