Klinkt goed

Wie een extreem sportieve auto van het kaliber Audi RS5 rijdt, wil een akoestiek die bij het prestatievermogen past. Uiteraard verwachten de eigenaars van een premium-automobiel uit Ingolstadt behalve de best mogelijke afwerking ook dat het fraaie geluid het gehoor van de medemens niet schaadt.

Voor de Audi RS5 heeft ABT Sportsline een uitlaatsysteem ontwikkeld dat geheel tegemoet komt aan de hoge eisen van de klanten: de sound komt in alle toerentallen duidelijk pittiger, markanter uit de bus en klinkt nog dynamischer. Tegelijkertijd voldoet het ook aan de wettelijk voorgeschreven geluidslimieten. De goede klank, die liefhebbers van sportieve wagens zal overtuigen, past bij de RS-bolides en bij het dagelijks deelnemen aan het verkeer. Dankzij hoogwaardige rvs techniek is het uitlaatsysteem extreem robuust en duurzaam – een investering in een lang autoleven vol rijplezier.

Het nieuwe uitlaatsysteem van ABT Sportsline bestaat uit midden- en einddemper, het wordt vanaf de katalysator naar de achterkant van de wagen geleid. Daar past het zich perfect aan aan het Audi-design, want de optiek van de serie gaat niet verloren – het sommetje is eenvoudig gemaakt: onmiskenbare RS-optiek plus krachtige ABT-sound leveren een bijzondere setup voor het dagelijks rijgebeuren. 

  • Verbeterde, markante sound
  • Lange levensduur door hoogwaardige RVS techniek
  • Hoge pasnauwkeurigheid dankzij precieze afwerking
  • Naleven van de wettelijke geluidslimieten