Pure dynamiek – ABTs nieuwe extreemsporter RS5

De spatlappen en de kieuwvormige luchthappers omlijnen de flank van de ABT Audi RS5. De achterkant met het ABT-uitlaatsysteem laat zien dat deze modelatleet op wielen meer is dan 'zomaar' een mooie auto. Als ideale aanvulling bevelen de designers van ABT de sportvelgen in 20 inch uitvoering aan. Natuurlijk zijn ook wiel-band-combinaties met pneus voor topprestaties verkrijgbaar. Pas met dit toebehoren kan de snelle Audi RS5 zijn kracht volledig ontplooien. En kracht bezit hij in overvloed.

Van seriemodel tot karakterspeler

Als u evenveel waarde hecht aan individualiteit als aan buitengewone dynamiek, dan heeft u met het team van ABT de perfecte pit crew gevonden. Bij ons werken designers, ingenieurs, technici en modelbouwers hand in hand – van de eerste ontwerpen en modellen via de bouw van prototypes tot en met de vervaardiging van delen inclusief goedkeuring door de TÜV.

Het resultaat mag in de waarste zin van het woord gezien worden: een van A tot Z zelf ontwikkeld tuningprogramma, waarmee we uw  Audi S5 Coupé  omtoveren in een fascinerende sportwagen met dynamische uitstraling en een heel eigen karakter.