Emotioneel, elegant, uniek – ABT Audi A5 Sportback

Zo comfortabel als een limousine, elegant als een coupé en bijna zo praktisch als een Avant – dat zijn de sterke punten van de nieuwe Audi A5 Sportback. Opdat de veelzijdige sportwagen zijn afkomst ook niet onder stoelen of banken steekt, hebben de ABT-ers deze jongste spruit van de AS5-familie zeer edele carrosserie-elementen geschonken: frontskirt, frontradiateur, spatlappen en de achterskirtset zorgen ervoor dat de sportback vanuit elke ooghoek een nog krachtigere indruk maakt. Het achteraanzicht met de typische 4-voudige einddemper, die schitterend past bij de achterskirt, vormt een eenheid met de 'grote mond' van de sportback. Zelfbewust en snel, zo ziet de nieuwste creatie uit het huis ABT Sportsline er al bij stilstand uit. En op de weg gedraagt hij zich ook zo. 

Van seriemodel tot karakterspeler

Als u evenveel waarde hecht aan individualiteit als aan buitengewone dynamiek, dan heeft u met het team van ABT de perfecte pit crew gevonden. Bij ons werken designers, ingenieurs, technici en modelbouwers hand in hand – van de eerste ontwerpen en modellen via de bouw van prototypes tot en met de vervaardiging van delen inclusief goedkeuring door de TÜV.

Het resultaat mag in de waarste zin van het woord gezien worden: een van A tot Z zelf ontwikkeld tuningprogramma, waarmee we uw  Audi A5 Sportback  omtoveren in een fascinerende sportwagen met dynamische uitstraling en een heel eigen karakter.