Sportieve elegantie – de nieuwe ABT AS5

Snelle coupé en comfortabele reisbegeleider – de A5 is beide perfect. In de versie van ABT Sportsline wordt het extravagante voertuig zelfs nog sportiever. Precies en harmonisch naar beneden lopende lijnen gaan bij de nieuwste versie van de ABT AS5 gepaard met dynamische techniek. Frontspoiler, zijdrempels, spatlappen, achterskirtset, achterspoiler en de typische viervoudige einddemper verlenen de chique ABT vanuit elke ooghoek een rustig zelfbewust karakter.

Van seriemodel tot karakterspeler

Als u evenveel waarde hecht aan individualiteit als aan buitengewone dynamiek, dan heeft u met het team van ABT de perfecte pit crew gevonden. Bij ons werken designers, ingenieurs, technici en modelbouwers hand in hand – van de eerste ontwerpen en modellen via de bouw van prototypes tot en met de vervaardiging van delen inclusief goedkeuring door de TÜV.

Het resultaat mag in de waarste zin van het woord gezien worden: een van A tot Z zelf ontwikkeld tuningprogramma, waarmee we uw  Audi A5 Coupé  omtoveren in een fascinerende sportwagen met dynamische uitstraling en een heel eigen karakter.