Open voor elegantie – de nieuwe ABT Audi A5 Cabrio

Sportiviteit en elegante lijnen sluiten elkaar niet uit – tenminste niet als de designers van ABT Sportsline een vinger in de pap hebben. "Belangrijk is dat men het karakter van de auto herkent en de eigenheid daarvan benadrukt", akdus Hans-Jürgen Abt, directeur van ABT Sportsline, over de criteria die de creatieve afdeling als uitgangspunt krijgt. Het resultaat: een adembenemend mooie cabrio, die niet alleen dankzij het typische 4-voudige uitlaatsysteem als een echte 'Allgäuer' valt te herkennen. Het front met de ABT radiateur, die het deel rond kop- en mistlampen extra accentueert, de frontskirt en de zijdrempels – zo springt de open Audi A5 nog meer in het oog. Achterskirt en uitlaatsysteem sluiten perfect aan bij de optiek van de buitengewone wagen. 

De open AS5 zorgt voor enorm veel rijplezier, zeker als de zon schijnt natuurlijk. Maar ook met gesloten dak is de knappe cabrio een uitgesproken chique verschijning. Of het nu is als recreatiewagen of als business-begeleider – de jongste spruit uit de familie ABT Sportsline is altijd de ideale metgezel.

Van seriemodel tot karakterspeler

Als u evenveel waarde hecht aan individualiteit als aan buitengewone dynamiek, dan heeft u met het team van ABT de perfecte pit crew gevonden. Bij ons werken designers, ingenieurs, technici en modelbouwers hand in hand – van de eerste ontwerpen en modellen via de bouw van prototypes tot en met de vervaardiging van delen inclusief goedkeuring door de TÜV.

Het resultaat mag in de waarste zin van het woord gezien worden: een van A tot Z zelf ontwikkeld tuningprogramma, waarmee we uw  Audi A5 Cabrio  omtoveren in een fascinerende sportwagen met dynamische uitstraling en een heel eigen karakter.