ABT Audi A4 Limousine - chic en sportief

Het definitieve premium model van de middenklasse is de nieuwe Audi A4 – pas echt als hij bij ABT Sportsline verder onder handen wordt genomen. Zelfbewust laat de uitzonderlijke wagen dan zien, dat hij een echte 'winner' is: met de frontskirt, die de koplamppartijen benadrukt, straalt de ABT Audi A4 Limousine aanvalslust en extreme kracht uit. De designers uit Kempten zijn er in alle opzichten in geslaagd om de sportieve uitstraling van de auto te versterken, zonder daarbij zijn elegante wezen aan te tasten. Net als de standaard versie uit Ingolstadt is ook de ABT AS4 een schitterende, zeer comfortabele reiswagen, alleen nog iets sportiever en aanlokkelijker om mee te rijden.

Dankzij de geslaagde bodykit vallen deze sterke punten ook aan hem af te lezen: zijstrips en spatlappen zijn in harmonie met het markante front en het buitengewoon dynamische achterdeel. Indrukwekkend is de achterskirt, die de uitstraling van de machtige 4-voudige einddemper extra glans geeft. De achterspoiler is niet alleen een interessant stijlelement, hij verstevigt ook de grip van de AS4 op de weg.

Van seriemodel tot karakterspeler

Als u evenveel waarde hecht aan individualiteit als aan buitengewone dynamiek, dan heeft u met het team van ABT de perfecte pit crew gevonden. Bij ons werken designers, ingenieurs, technici en modelbouwers hand in hand – van de eerste ontwerpen en modellen via de bouw van prototypes tot en met de vervaardiging van delen inclusief goedkeuring door de TÜV.

Het resultaat mag in de waarste zin van het woord gezien worden: een van A tot Z zelf ontwikkeld tuningprogramma, waarmee we uw  Audi A4 Limous omtoveren in een fascinerende sportwagen met dynamische uitstraling en een heel eigen karakter.