ABT Audi A4 Avant - chic en sportief

Een stationwagon moet in de eerste plaats veelzijdig zijn en veel plaats bieden aan bagage en het gezin. Wanneer hij van ABT Sportsline komt, 's werelds grootste tuner van auto's uit het VW-concern, dan is hij geschikt voor het dagelijkse verkeer en sportief tegelijk. In het geval van de nieuwe ABT Audi AS4 Avant maken ook de uiterlijke kwaliteiten indruk, want de carrosseriekit die de mannen uit de Allgäu voor de veelzijdige auto hebben ontworpen, is buitengewoon chic en dynamisch geworden: de frontskirt omlijnt het voorste deel van de wagen en verleent het gelaat van de A4 Avant krachtige trekken. De overgangen naar de spatlappen en de zijstrips zijn erg elegant en sportief. Ook de flank laat zelfbewust zien dat de ABT Audi A4 Avant een power-stationwagon is. De kroon op de in alle opzichten geslaagde auto wordt gevormd door het 'achterwerk', dat met dakrandspoiler, achterskirt en het voor ABT typische 4-voudige uitlaatsysteem dominantie uitstraalt.

Van seriemodel tot karakterspeler

Als u evenveel waarde hecht aan individualiteit als aan buitengewone dynamiek, dan heeft u met het team van ABT de perfecte pit crew gevonden. Bij ons werken designers, ingenieurs, technici en modelbouwers hand in hand – van de eerste ontwerpen en modellen via de bouw van prototypes tot en met de vervaardiging van delen inclusief goedkeuring door de TÜV.

Het resultaat mag in de waarste zin van het woord gezien worden: een van A tot Z zelf ontwikkeld tuningprogramma, waarmee we uw  Audi A4 Avant  omtoveren in een fascinerende sportwagen met dynamische uitstraling en een heel eigen karakter.