Sportief, soeverein en chic – de nieuwe ABT AS4 Avant

Voor de nieuwe AS4 Avant werden carrosseriedelen ontwikkeld, die het karakter van de auto onderstrepen en hem op een niet opdringerige manier een zelfbewuste en dynamische indruk laten maken. De frontspoiler harmonieert met de markante verlichtingseenheid van de AS4 Avant, hij lijkt de auto de weg op te trekken. Dit sportieve uitgangspunt trokken de designers van ABT Sportsline bij de zijdrempels en spatlappen door. Achterspoiler, achterskirt en de twee einddempers met de typische dubbele pijpen markeren tenslotte de waardige afsluiting van een extreem sportieve auto, die toch ook een echte gentleman is.

Van seriemodel tot karakterspeler

Als u evenveel waarde hecht aan individualiteit als aan buitengewone dynamiek, dan heeft u met het team van ABT de perfecte pit crew gevonden. Bij ons werken designers, ingenieurs, technici en modelbouwers hand in hand – van de eerste ontwerpen en modellen via de bouw van prototypes tot en met de vervaardiging van delen inclusief goedkeuring door de TÜV.

Het resultaat mag in de waarste zin van het woord gezien worden: een van A tot Z zelf ontwikkeld tuningprogramma, waarmee we uw  Audi A4 Avant  omtoveren in een fascinerende sportwagen met dynamische uitstraling en een heel eigen karakter.