De ABT Audi S3 – knap opgefrist

Althans bij de trap op het gaspedaal schiet de „Limo“ vooruit net een geschud blikje soft drink: uit de stilstand zijn de 100-km/h reeds na vierenhalve seconden bereikt. Dat het bij die snelle sedan over een echte ABT gaat verklappen ook de op het foto voertuig gemonteerde 20 inch grote DR wielen. Hun handelsmerk is het achter gedraaid velgbed alsmede de finish in gun-metaal of mystic black. Als alternatieve formaten zijn voor de Audi S3 limousine van ABT ook de dimensies 18 en 19 inch alsook de wielen in design ER-C en CR beschikbaar.

Op wens geven de attractief gestylde ABT spatbord inzetstukken van hoogwaardige ABS-kunststof het voorste gedeelte van de limousine een bijzonder attractief huis en verlenen de Audi nog meer optische prikkels. ABT instaplijsten met verlichting, voetmatten en ventielen met kappen completeren het pakket, dat mitsdien het hoogste genot biedt.

Van seriemodel tot karakterspeler

Als u evenveel waarde hecht aan individualiteit als aan buitengewone dynamiek, dan heeft u met het team van ABT de perfecte pit crew gevonden. Bij ons werken designers, ingenieurs, technici en modelbouwers hand in hand – van de eerste ontwerpen en modellen via de bouw van prototypes tot en met de vervaardiging van delen inclusief goedkeuring door de TÜV.

Het resultaat mag in de waarste zin van het woord gezien worden: een van A tot Z zelf ontwikkeld tuningprogramma, waarmee we uw  Audi A3 Sportback  omtoveren in een fascinerende sportwagen met dynamische uitstraling en een heel eigen karakter.