• menu image alt
    ABT DR
  • ABT ER-C
    ABT ER-C

PERFORMANCE. PERSONALITY. PERFECTIE.

De ER-C. Een velg uit één stuk

Het is de meest recente ABT high performance velg. En nu al een klassieker onder de 5-armige sportvelgen. Indrukwekkend in zijn optreden. Overtuigend in de finish. Aantrekkelijk over de hele linie. Maar vooral: onvergetelijk wanneer u hem eenmaal live heeft beleefd. De gegoten ABT ER-C – voor de Audi RS3 verkrijgbaar in 19 inch.

GEREDUCEERD TOT HET UITZONDERLIJKSTE

De DR-velg

Als ideale aanvulling voor de dynamische setup van de Audi RS3 zijn de ABT sportvelgen uitermate geschikt. "19 inch staat de auto perfect", zegt Hans-Jürgen Abt. Hem zelf bevalt de DR met zijn expressieve Gun-Metal-optiek het beste. Uiteraard zijn alle lichtmetalen velgen ook verkrijgbaar als complete bandenset. Tenslotte zijn superieure banden bij zo'n snelle wagen extreem belangrijk. Vóór 255/30 R19, op de achteras 225/35 R19 – zo toont de ABT Audi RS3 op DR banden zijn aanwezigheid en rijdt ook zo. Daarom: Richtig Sehen. Richtig Starten. Richtig Spaß haben.' (Flink zien. Flink starten. Flink plezier hebben)

Voor een allround stralend optreden

Elegant of dynamisch, modern of klassiek, zilver of titanium, maar altijd tot in de details professioneel uitgebalanceerd qua gewicht en handling – ABT aluminium velgen ronden de individuele performance van uw  Audi RS3  perfect af.

Tenslotte maken ze al op het eerste gezicht onmiskenbaar duidelijk dat ze zowel op de weg als op het racecircuit voldoen aan de hoogste eisen. En dat ze er niet alleen goed uitzien maar dat ze ook gereden willen worden.