IN DE RACESPORT BEDACHT, VOOR DE STRAAT GEMAAKT

DE ABT FR - VELG

Edel en filigraan tot in het detail. Maar ook krachtig en markant. Mystiek zwart treft glanzend zilver. De FR is de laatste interpretatie van de klassieke 5-spaken-designs van ABT Sportsline. Van hoogwaardige materialen. Vol toewijding verwerkt . Een statement aan uw Audi A3, verkrijgbaar in 20".

PERFORMANCE. PERSONALITY. PERFECTIE.

De ER-C. Een velg uit één stuk

Het is de meest recente ABT high performance velg. En nu al een klassieker onder de 5-armige sportvelgen. Indrukwekkend in zijn optreden. Overtuigend in de finish. Aantrekkelijk over de hele linie. Maar vooral: onvergetelijk wanneer u hem eenmaal live heeft beleefd. De gegoten ABT ER-C – voor de Audi A3 Limousine verkrijgbaar in 18 en 19 inch.

GEREDUCEERD TOT HET UITZONDERLIJKSTE

De DR-velg

Typisch ABT en ergens ook helemaal niet. In elk geval vermoedelijk het meest uitzonderlijke wat momenteel op het gebied van sportvelgen te zien en te rijden valt. Geoptimaliseerd qua gewicht, geperfectioneerd qua rondlopen, gerevolutioneerd qua design. Het is de eerst ABT met achter gedraaid velgbed. En de enige met Gun-Metal-optiek. Starende blikken inclusief – voor de  Audi A3 Limousine verkrijgbaar verkrijgbaar in 18 un 19 inch.

Voor een allround stralend optreden

Elegant of dynamisch, modern of klassiek, zilver of titanium, maar altijd tot in de details professioneel uitgebalanceerd qua gewicht en handling – ABT aluminium velgen ronden de individuele performance van uw Audi A3 Limousine perfect af.

Tenslotte maken ze al op het eerste gezicht onmiskenbaar duidelijk dat ze zowel op de weg als op het racecircuit voldoen aan de hoogste eisen. En dat ze er niet alleen goed uitzien maar dat ze ook gereden willen worden.