De ABT Audi A3 Cabrio – knap opgefrist

Voor de Audi A3 Cabrio ontwikkelden de mannen uit Kempten aanbouwdelen, die het karakter van de auto beter doen uitkomen en hem vanuit elke ooghoek nog markanter maken: de diep omlaag getrokken frontspoiler, de zijstrips en de achterskirt met de typische 4-voudige einddemper onderstrepen de sportieve ambities van de chique ABT Audi A3 cabrio en verlenen hem een zelfbewuste uitstraling. Pas echt met de aluminium velgen van ABT, die al bij stilstand blijk geven van hun drang vooruit. De mannen uit Kempten veranderden de open Audi A3 in een echte atleet, die er bij stilstand uitziet als een 100-meter sprinter die klaarstaat in de startblokken: de frontskirt, zijstrips, achterskirtset, spatlappen en achtervleugel vormen een afgeronde en geslaagde eenheid. Daarmee slaat de sportwagen niet alleen op de secundaire weg en de autoweg, maar ook op de boulevard een buitengewoon goed figuur.

Van seriemodel tot karakterspeler

Als u evenveel waarde hecht aan individualiteit als aan buitengewone dynamiek, dan heeft u met het team van ABT de perfecte pit crew gevonden. Bij ons werken designers, ingenieurs, technici en modelbouwers hand in hand – van de eerste ontwerpen en modellen via de bouw van prototypes tot en met de vervaardiging van delen inclusief goedkeuring door de TÜV.

Het resultaat mag in de waarste zin van het woord gezien worden: een van A tot Z zelf ontwikkeld tuningprogramma, waarmee we uw  Audi A3 Cabrio  omtoveren in een fascinerende sportwagen met dynamische uitstraling en een heel eigen karakter.