De ABT Audi A3 – knap opgefrist

De ABT AS3 is een buitengewone auto - één, waarmee men van iedere afgelegde kilometer geniet. De ontwerpers van ABT Sportsline zorgen er echter ook voor dat de nieuwe u al bij stilstand hartkloppingen bezorgt: frontgrillen en frontspoiler laten de AS3 stoerder en tegelijk markanter overkomen, in combinatie met de zijskirts komt een zowel zelfbewust als harmonisch beeld tot stand. Trouw aan het motto „een mooie rug kan charmeren“ heeft ABT de achterkant van de nieuwe Audi A3 zeer sportief vormgegeven: de achterskirt, de opvallende eindknaldemper met de twee dubbele einddempers en de achterspoiler demonstreren de esthetiek van een winnaarstype.

Van seriemodel tot karakterspeler

Als u evenveel waarde hecht aan individualiteit als aan buitengewone dynamiek, dan heeft u met het team van ABT de perfecte pit crew gevonden. Bij ons werken designers, ingenieurs, technici en modelbouwers hand in hand – van de eerste ontwerpen en modellen via de bouw van prototypes tot en met de vervaardiging van delen inclusief goedkeuring door de TÜV.

Het resultaat mag in de waarste zin van het woord gezien worden: een van A tot Z zelf ontwikkeld tuningprogramma, waarmee we uw  Audi A3 omtoveren in een fascinerende sportwagen met dynamische uitstraling en een heel eigen karakter.