De ABT Audi A3 – knap opgefrist

Audi's A3 is een echt succesnummer, die aan het begrip 'premium' in de compactklasse een nieuwe inhoud gaf. De extra portie dynamiek in de optiek en bij het vermogen biedt ABT Sportsline. De gerenommeerde tuner staat natuurlijk ook in voor de facelift-versie van de gouwe ouwe uit Ingolstadt – en die springt dankzij gemodificeerde motorkap, radiateur, bumper, spatbord en led-lichtlijn van huis uit nog meer in het oog. Bijna grimmig zoals hij daar staat, pas echt als de ABT carrosseriekit extra power en sportiviteit suggereert: frontspoiler, frontradiateur, zijstrips, spatlappen en achterskirt staan de ABT Audi A3 op het chique lijf geschreven.

Van seriemodel tot karakterspeler

Als u evenveel waarde hecht aan individualiteit als aan buitengewone dynamiek, dan heeft u met het team van ABT de perfecte pit crew gevonden. Bij ons werken designers, ingenieurs, technici en modelbouwers hand in hand – van de eerste ontwerpen en modellen via de bouw van prototypes tot en met de vervaardiging van delen inclusief goedkeuring door de TÜV.

Het resultaat mag in de waarste zin van het woord gezien worden: een van A tot Z zelf ontwikkeld tuningprogramma, waarmee we uw  Audi A3  omtoveren in een fascinerende sportwagen met dynamische uitstraling en een heel eigen karakter.