Cool, trendy, extravagant

De nieuwe ABT Audi A1 Sportback is drie keer goed. Want de innovatieve onderneming met zijn rijke traditie biedt zo veel verschillende design-varianten aan. Alle versies van de ABT Audi A1 Sportback zijn echte blikvangers:

Het stralend rode model KLECKS met de nonchalante spatvlek staat voor de urbane lifestyle in de A1 Sportback. ALOHA is de coole 'beachboy' voor iedereen die de voorkeur geeft aan het relaxte plezier. Altijd onder stroom staat de 'grimmige broer' van de beide andere versies: HIGH-VOLTAGE heet het 'giftigste' skull-design van de ABT A1 Sportback.

Bij alle drie de versies van de nieuwe grote ABT weerspiegelt de karakteristieke optiek zich in opvallende details: spatlappen, spiegelkappen, bumperlip en zijdrempels zijn in de offensieve kleuren grasgroen (HIGH-VOLTAGE), lavendel (ALOHA) of aluminium geborsteld (KLECKS) gehouden.

Van seriemodel tot karakterspeler

Als u evenveel waarde hecht aan individualiteit als aan buitengewone dynamiek, dan heeft u met het team van ABT de perfecte pit crew gevonden. Bij ons werken designers, ingenieurs, technici en modelbouwers hand in hand – van de eerste ontwerpen en modellen via de bouw van prototypes tot en met de vervaardiging van delen inclusief goedkeuring door de TÜV.

Het resultaat mag in de waarste zin van het woord gezien worden: een van A tot Z zelf ontwikkeld tuningprogramma, waarmee we uw  Audi A1 Sportback  omtoveren in een fascinerende sportwagen met dynamische uitstraling en een heel eigen karakter.