Lucas di Grassi is kampioen in de formule E

Een man heeft zijn droom verwezenlijkt: Lucas di Grassi van het ABT Schaeffler Audi Sport team is de sensatie gelukt en in een boeiende seizoensfinale in Montreal haalde hij de titel in de formule E.

Puur rijgenot met de ABT TT RS-R Roadster

Het leven roept een tal van vragen op, maar geeft weinig antwoorden. Deze zijn dan echter soms heel eenvoudig. Bijvoorbeeld op de vraag naar de perfecte auto voor de zomer kan toch het antwoord alleen maar ABT TT RS-R Roadster zijn.

ABT brengt Audi S4 op 425 Pk en 550 Nm

Telt de eerste variant op basis van de Audi 100, dan is de Audi S4 inmiddels verkrijgbaar in de zesde generatie. En vanzelfsprekend dient elke generatie in een betere positie te staan dan de vorige.

De 'sport-stabi's' van ABT Sportsline

Wie over chassisoptimalisatie spreekt, denkt vooral aan kortere veren. Allen die nog meer performance wensen, kiezen een set met daarop afgestemde schokdempers.

Cruiser met volle kracht vooruit

Cruiseschepen zijn populair. Hier kan men tenslotte comfortabel op het zonnedek liggen, terwijl de mooiste reisdoelen van de wereld quasi voorbij zwemmen

ABT geeft de A5 cabriolet tot 330 pk

Het woord Cabriolet is afkomstig uit het Frans en betekent in de brede zin „een sprong in de lucht doen“. De nieuwe Audi A5 cabriolet maakt zelfs echte „prestatiesprongen“ na een bezoek bij ABT Sportsline in de Allgäu.

De nieuwe ABT SPORT GR velg

Het moet uiteraard niet altijd meteen een nieuwe auto zijn – vaak is een set attractieve lichtmetalen wielen voldoende. Voor een tal van modellen van de VW- en Audi-concern hebben we dit voorjaar het innovatieve design ABT SPORT GR in het programma.