AUTOSALON GENÈVE 2016

Ook dit jaar weer zal ABT Sportsline op de autosalon in Genève vertegenwoordigd zijn. De beurs vindt plaats vanaf 3 t/m 13 maart 2016 in de Palexpo in Genève.

Genève Automobilsalon 2015

Met zometeen drie bezienswaardige en vooral sterke tentoonstellingsobjecten heeft Abt Sportsline ook dit jaar weer vorm gegeven aan de autosalon in het Zwitsere Genève.

Essen Motor Show 2014

Dit jaar presenteert ABT Sportsline maar liefst drie indrukwekkende voertuigen op de Essen Motor Show, waaronder een echte wereldpremiëre op basis van een sportieve Coupé uit Ingolstadt.

10. RA China Auto Salon 2014

Met zometeen twee showoptredens op de 10de RA China Autosalon en de Shanghai International Auto Aftermarket Fair, bewees ABT Sportsline deze herfst opnieuw zijn reputatie op de Chinese markt.

12. Tianjin International Auto Show

In het kader van de 12de Tianjin International Auto Show toont men een ABT-versie van de Audi A3 en de compacte SUV Q3 in het passend effect van de veredelaar uit het Beierse Kempten.

All in Tuning Show, Peking 2014

Van 8 t/m 10 augustus lokte de „All In Tuning“ autobeurs naar het China National Convention Center in Beijing. Natuurlijk was ABT Sportsline ook ter plaatse met zijn hoofdimporteur voor de Chinese markt CATC Automobile Technical Service Co. LTD .

GENÈVE 2014

Opnieuw stookt ABT Sportsline op de autosalon Genève 2014 een vuurwerk aan nieuws.